Saturday, April 11, 2009

Tag From Pija (^_^)

Posted by Lil' Sue at 4/11/2009 01:04:00 AM
Reactions: 
1.Bekas kekasih saya adalah= Entahla..I dunno whether I can call him my Ex or what. Yang penting he was one the Worst JERK that I've ever met..

2.Saya sedang mendengar= bunyi kipas pusing2...

3.Mungkin saya patut= tidur ..sebab mata mcm suda mcm mau tertutup ni...

4.Saya suka= time karaoke. sbb time tu I can sing and let everything out from my head..bila bleh shopping without worrying about the price...jalan2 and I can afford to give everything to my family..who dun like tis? hahahha

5.Sahabat-sahabat baik saya= adalah orang dekat di hati saya...macam bintang2...mcm x kelihatan,tapi there are always there...

6.Saya tak paham= macam2 ...lagi2 pasal perangai orang yang suka marah2 dan garang tak tentu pasal.

7.Saya kehilangan= Banyak..that I wish I can take it back...skrg ni try to fix here and there supaya hati x sakit bila ingatkan hal2 tu.

8.Ramai yang berkata= we must be strong...Girl Power!!!

9.Makna nama saya= Teda..sedihnya...

10.Cinta itu adalah= perasaan yang susah nk xplain...ntahla...

11.Di suatu tempat, seseorang sedang= mengantuk dan penat otak...

12.Saya akan cuba= untuk berusaha untuk jadi lebih kuat dan tabah mengharungi masa depan yang masih jauh dan cuba untuk mereaalisasi impian2 sy...

13.Ayat SELAMANYA membawa maksud= Till the end of time..

14.Telefon bimbit saya= is pink color (Sony Ericson)...ntah bila la bleh tukar...

15.Bila saya terjaga dari tidur= biasanya bangun sbb bunyi alarm mau bangun tidur n ready to work!!!

16.Saya paling meluat apabila= some things happened unexpectedly...

17.Pesta/Parti adalah= Place to get fun!!!! mmgla crowded...tp pandai2 la...

18.Haiwan yang paling comel yang saya pernah temui ialah= mayb Koala....but I heard it bites human..Ouch!

19.Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah= While I was in high school..

20.Hari ini= saya bosan...

21.Malam ini saya akan= tengok TV....

22.Esok pula saya akan= blm plan lg mau wat apa...

24.Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini= rambut makin panjang...kena pk stail apa plak for 2009

25.Pusat membeli-belah atau arked permainan= I wanna buy Game Cd at ioi Mall.

26.Makanan Barat atau Jepun= Western..spagetti carbonara pls...

27.Bilik yang terang atau gelap= Dependsla....to the activities...

28.Makanan segera adalah= Bread...hahhaha

29.Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang?= What is our plan today??

30.Siapa yang anda nak Tag?= Nora , Pija, Pipah, Ernie , Abot & sepa2 yg berminat mo wat... (^_^)

1 comments:

pijaberry said...

ui.. pandai ko ah mo men tipu g tag sa balik.. haha

 

Love, Live and Dream... Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review